​Annulering kosteloos
​Geen verrassingskosten
​24/7 Klantendienst

​Klantenbeheer ook via GSM

Notre Flotte

​​Onze vloot van voertuigen bestaat uit vrachtwagens en zware voertuigen van verschillende maten en capaciteiten. Al onze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze diensten te waarborgen, waaronder GPS-tracking systemen, achteruitrijcamera's en geavanceerde rem systemen

​Mercedes Sprinter L3

​  Seats: 3     ​Capacité: 1915 KG

​Een middelgrote bedrijfswagen, ideaal voor het vervoeren van lichte goederen en kleine pakketten.

Met een lengte van 6,9 meter biedt het een royale laadcapaciteit en blijft het gemakkelijk te manoeuvreren in smalle straten en krappe parkeerplaatsen. Het is uitgerust met een betrouwbare en zuinige dieselmotor.

Mercedes Sprinter Van Box

​  Seats: 3     ​Capacité: 2700 KG

Un camion de grande taille, parfait pour le transport de marchandises volumineuses et de produits encombrants.Sa carrosserie en forme de boîte offre une capacité de chargement considérable, tandis que sa hauteur réduite le rend adapté à la plupart des parkings et des accès de livraison.Il est équipé de portes arrière doubles pour faciliter le chargement et le déchargement, ainsi que d'un hayon élévateur pour les charges lourdes.

Mercedes Vito

​  Seats: 2     ​Capacité: 1000 KG

​Een veelzijdige bestelwagen, ideaal voor kleine en middelgrote transportbehoeften. Het is perfect voor het vervoeren van lichte goederen en kleine pakketten. 

De Vito is uitgerust met een zuinige en milieuvriendelijke dieselmotor, evenals geavanceerde technologieën zoals de achteruitrijcamera en het noodremsysteem om veilig en betrouwbaar rijden te garanderen

Tracteur pour Semi/Mega Remorques Roller Bed Camion 12 T

​  Seats: 0     ​Suitcase: 2

​Dit is een middelgrote trailer die tot 12 ton aan nuttige lading kan vervoeren. Het wordt vaak gebruikt voor stadsleveringen en het transport van middelgrote goederen.

oller bed is een laadsysteem voor trailers waarmee goederen gemakkelijk in de trailer kunnen worden gerold of geschoven. Dit kan handig zijn voor het vervoeren van zware of omvangrijke goederen.

​"Snelle levering, gegarandeerde betrouwbaarheid, dat is de Team Express ervaring!"

​"Op maat gemaakte transportoplossingen, met de snelheid en kwaliteit van Team Express!"

​Neem contact met ons op